Chat Odaları ve Sohbet Odaları

Chat Odaları ve Sohbet Odaları
5
(4)

Chat Odaları ve Sohbet Odaları

Chat Odaları ve Sohbet Odaları Internet ortamında sanal mecrada en çok ziyaret edilen yerler arasında chat sohbet siteleridir.

Cchat.net kişisel sohbet ihtiyacınızı karşılamak üzere açılmış olup, seviyeli chat adresi olmuştur. Chat Odaları ve Sohbet Odaları artık tamamen sizlere özel tasarımı ile farklı insanları bir araya getiren en kaliteli chat yapılan chat odaları olmuştur.

Sohbet ederek yeni insanlarla tanışmak, sosyalleşmek bizleri biraz olsun hayatın bezmiş liginden uzaklaştırmaktadır. Sohbet siteleri bu amaçla var olmuş, sanal aleme bu şekilde adım atmıştır. Chat Odaları ve Sohbet Odaları

Chat Odaları ve Sohbet Odaları

Chat Odaları ve Sohbet Odaları

Chat, iki kişi arasında iletişimi sağlayan en önemli araçtır. Kişiler, bunun bilincinde olarak sitemize giriş yapıyor ve sohbet ediyor. Chat yaparak biraz olsun kendimizi dış dünyadan soyutluyor oluyoruz. Peki chat sohbet siteleri yada chat sohbet odaları bizlere ne katıyor? Ne kazandırıyor.

Chat sohbet siteleri yada odaları sohbet severleri bir arada tutarak küçük de olsa zamanla aile kavramını aşılıyor. Edilen sohbet ile kullanıcılar, yeni insanlarla tanışıyor. Seviyeli sohbet içeren sitemiz de olağan sıkıntımızı bırakıyoruz. Tamamen sohbet ederek yüzümüzü güldürüyoruz.

Chat Odaları ve Sohbet Odaları Herşey paralı sohbet etmek yada chat sitesi de ücretli mi?

Bedava Chat Sohbet Odaları

Cchat.NET sitesine yada herhangi bir odasına giris yapmak için para söz konusu değildir. Bedava Chat sohbet odalarında herşey ücretsiz herşey bedava 🙂

Sitemize giriş yaptığınız takdirde nick kayıt formu başta olmak üzere hiç birşey için para söz konusu değildir. Bedava sohbet ediyor ücretsiz olarak sistemimize giriş yapıyoruz. Bedava Chat odalarında edilen Sohbetten yada lobi genelinde atılan çıkartmalar dan da hiç bir ücret beklentimiz yok.

Mobil Chat Sohbet Odaları

Chat Odaları ve Sohbet Odaları Sitemize yada odalarımıza giriş yapabilmek çok basit!

Kullanıcılar mobil telefonlardan da sitemize giriş yapabilirler. Zaman mekan sınırlaması olmadan istediği her an her yerden sohbete fahil olabilsin diye mobil apletimiz sayesinde bizlerle olabileceksiniz. Mobil kullanıcılarımızın da herhangi bir ücret ödemesine gerek yok. Kesinlikle paranız bizde geçmiyor.

Mobil telefonların üzerinden her an her dakika sitemize giriş yapacağımızı tekrar belirterek sizin huzuru konforu açısından her türlü yeniliğe açık olan sitemiz hepinizi sohbete davet ediyor.

Canlı Chat Odaları

Sitemize giriş yapan her kullanıcı gelen konuları bot sanmakta bir nevi haklılar. Fakat Chat odalarında ki kullanıcılar tamamen canlıdır. Sohbeti canlı kendisi canlı kesinlikle hiç bot kullanımı yoktur. Chat Odaları ve Sohbet Odaları Türkiye’nin her yerinden kullanıcıya sahibiz.

CcHat odalarında bayan erkek ayırt etmeden +18 yaş kullanıcılarımız sohbet ediyor. Sizlerde bizlere katılmak istemez miydiniz?

Cchat.NET adresimizin linkini tıklayarak sitemize giriş yapabilir nick kaydınızı dilediğiniz durumda kayıt altına alabilirsiniz. Cchat sohbet odalarına hızlı giriş yapabilirsiniz. Chat odalarının refahı sağlamak adına belli başlı uyulması gereken kuralları vardır. Kişiler bu kurallara uyduğu takdirde sitemizde sorunsuz sohbet edebilir. İşte kurallarımız..

Chat Sohbet Kurallarımız

  • Site içerisinde en önemli kuralların başında sohbet hizmetlerinden yararlanmak için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekiyor. 18 yaşından küçüklerin sohbet odalarına yer almaları kesinlikle yasaktır.
  • Tüm ziyaretçilerimiz yönetim nezdinde eşit olduğunu bilmeli ve hiç bir ayrımcılık ve ayrıcalık tanınmaksızın kurallara tabi olduğunu yineler ve hatırlatırız.
  • Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyüklerine, önderlerine, tarihi kişiliklerine ve Devletimizin milli bekasına yönelik olumsuz eleştiri, hakaret ve kötü söylemler yasaktır.
  • Site içerisinde ve kanallarda taklit rumuz, ve rencide edici sohbet oluşturmak yasaktır.
  • Hiç bir kullanıcımız kanal genelinde yada özel konuşma penceresinde küfür, hakaret vari tarzda sohbet iştirak edemez. Bu tarz konuşmalara maruz kalanlar ise yetkili görevlilerimize bildirmeleri halinde gereği yapılacaktır.
  • Din, dil, ırk etnik köken ve politik ayrım yaratacak konuların kanal genellerinde ve özellerde konuşulması yasaklanmıştır.
  • Site içerisinde herhangi bir program, site ya da uygulamanın reklamını, tanıtımını yapmak ya da skype, mail vb. uygulama adreslerinin dağıtımı yasaktır. Yukarıda yazan kurallar kullanıcı sözleşmesi niteliği taşımaktadır ve bağlantı kuran tüm kullanıcılar bu kuralları okumuş kabul etmiş sayılmaktadır.

Bu içeriği faydalı buldunuz mu ?

Lütfen değerlendirmek için bir yıldıza tıklayınız.

5 / 5. 4

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

CChat 290
Cevap bırakın

Bu da ilginizi çekebilir

Vbet giriş